Ако доскоро търсехме негова по-интересна и цветна алтернатива, то сега се завръщаме

...
Ако доскоро търсехме негова по-интересна и цветна алтернатива, то сега се завръщаме
Коментари Харесай

23 идеи за класически френски маникюр

Ако доскоро търсехме негова по-интересна и цветна опция, то в този момент се завръщаме към онази фина композиция от и бяло, която постоянно наподобява елегантно.

Това обаче не ви лимитира да добавите характерност в маникюра си. Най-лесно можете да го извършите, в случай че безименият нокът бъде в един цвят. Или навръх него да добавите някоя – изтънчено перо, сладка калинка, малко сърце, геометрична форма. Имате голям избор.

Ако ви следва по-важно събитие (сезонът на сватбите още не е свършил), френският маникюр е извънредно подобаващ, тъй като постоянно стои изтънчено, а и можете да добавите дребни в основата на нокътната плочка. Но още веднъж зависи какво е събитието.

И защото някои занапред ще се завръщат в офиса след летните си отпуски, е добре да подчертаем, че френският маникюр се вписва в офис дрескода точно поради неутралните си тонове. А в концепциите ни ще видите, че без значение дали предпочитате квадратна, или бадемова форма за си, той ще се приспособява елегантно към всяка от тях.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР